Vacatures bij de Hillegomse houthandel

Werken bij de Hillegomse Houtgroep

Hillegomse Houtgroep zoekt met spoed

Vestigingsleider Zierikzeesche Houthandel

Bedrijfsprofiel

Voor de Zierikzeesche Houthandel zijn wij exclusief op zoek naar een Vestigingsleider. Herken jij je in onderstaand functieprofiel, dan komen wij graag met jou in contact ! De sollicitatiegesprekken voor deze functie zullen starten vanaf 13 augustus (week 33) na de bouwvak van Zuid-Nederland.

De Zierikzeesche Houthandel is onderdeel van de Hillegomsche Houtgroep. De Hillegomsche Houtgroep is een vooraanstaand leverancier en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment hout- en plaatmateriaal en daarnaast bouwmaterialen. De groep is overwegend actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Zij heeft vier vestigingen in Nederland (Den Helder, Hillegom, Wassenaar en Zierikzee). De groep is een familiebedrijf met een lange historie. Betrouwbaarheid, soliditeit, kwaliteit en continuÔteit zijn belangrijke kernwaarden waarvoor de groep staat.

De groep richt zich voornamelijk op de professionele gebruiker waaronder zzp-ers, bouw- en aannemingsbedrijven, timmerfabrieken en houtskeletbouwfabrikanten. De goederen worden zoveel mogelijk bij de bron ingekocht. Dit zijn veelal fabrikanten of zagerijen in de landen van herkomst. Hiervoor wordt mede gebruik gemaakt van de inkooporganisatie 4Plus Bouwmaterialen, waarin wordt geparticipeerd.

De Hillegomsche Houtgroep beoogt de klant zo veel als mogelijk te ontzorgen. Dit gebeurt door "just-in-time" leveringen van een breed assortiment dat is afgestemd op de behoeften van de doelgroep en het toevoegen van waarde aan producten door deze te bewerken (zagen, schaven. frezen, korten kepen, gronden etc.). Daarnaast adviseren de vakbekwame medewerkers haar klanten uitstekend over de diverse producten en toepassingsmogelijkheden.

De Zierikzeesche Houthandel beschikt over een eigen magazijn en eigen transport. Het afzetgebied van de Zierikzeesche Houthandel is voornamelijk Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden. De vestiging levert hout- en plaatmateriaal en bouwmaterialen. Zij heeft zich daarnaast gespecialiseerd in hout en (hard-)houtsoorten. Het team van de Zierikzeesche Houthandel bestaat momenteel uit 8 medewerkers.

Locatie

Zierikzee

Functieomscrijving

De vestigingsleider heeft de verantwoordelijkheid om de omzet en het rendement van de vestiging te verbeteren. Daarnaast is het doel om constant de operationele effectiviteit te verbeteren zodat de klanten optimaal bediend worden en er kostenefficiŽnt wordt gewerkt.

Als vestigingsleider formuleer je het beleid en de strategie voor de vestiging. Na goedkeuring hiervan door de directie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en begeleiden van alle 8 medewerkers van de vestiging (verkoop binnendienst, buitendienst, balie, magazijn, transport en planning). Je bewaakt de interne processen van de vestiging en daarnaast besteed je de helft van jouw tijd aan het bezoeken van key- accounts met als doel verkoop, relatie-onderhoud en new business. De vestigingsleider rapporteert aan de directeur van de Hillegomse Houtgroep.

Functie eisen

Je beschikt over HBO werk- of denkniveau (bij voorkeur een commercieel economische richting). Je beschikt over actuele kennis met betrekking tot hout- en plaatmateriaal en de overige bouwmaterialen. Daarnaast heb je relevante werkervaring in zowel de verkoopbinnendienst als verkoopbuitendienst. Je hebt ervaring met het maken van verkoopplannen en het aansturen en inspireren van de medewerkers. Je weet medewerkers te enthousiasmeren en maakt ze beter. Jij bent de olie in de machine en zorgt ervoor dat de vestiging als geheel de doelstellingen weet te realiseren. Je bent een goede (maar faire) onderhandelaar met een goede visie naar de lange termijn. Je bouwt relaties op die waardevol zijn en tegelijkertijd ook voor de lange termijn. Je bent woonachtig op maximaal 45 minuten reistijd van Zierikzee.

Persoonlijkheidskenmerken

Je bent een inspirerende, innemende en sterke persoonlijkheid. Je bent betrouwbaar en commercieel gedreven en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je bent gedreven en beschikt over een goede helicopterview, communiceert helder en staat tussen de partijen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitstekend salaris (conform CAO Houthandel)
  • 8% vakantiegeld
  • 24 vakantiedagen
  • 12 ADV dagen
  • Leaseauto
  • Aantrekkelijke pensioenregeling

Soliciteren

Ben jij geÔnteresseerd in deze mooie functie en ben je uit het juiste hout gesneden, dan komen wij graag met jou in contact. De werving- en selectieprocedure voor deze functie is exclusief uitbesteed aan Bouwmaterialen Recruitment Nederland. De sollicitatiegesprekken voor de ze functie zullen starten vanaf 13 augustus a.s. (week 33). Je kunt de volgende knop gebruiken om te solliciteren: SOLLICITEREN

Over Bouwmaterialen Recruitment Nederland

Bouwmaterialen Recruitment Nederland (BRN) werkt landelijk en is gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten voor de bouwtoelevering / professionele bouwmaterialensector. Wij bemiddelen overwegend in commerciŽle functies op zowel midden als hoger managementniveau. Wij zijn gevestigd in Kantoorgebouw De Drie Hoefijzers in Breda.

-->